Izboden na smrt jer je branio devojku na Fejsu!

- Kada je saznao da su njegovu devojku nazvali prostitutkom, želeo je da je odbrani. Sve je počelo kao koškanje sa krivcima, a završilo se njegovim ubistvom - naveo je prijatelj mladića

  • 3

Uzorni učenik Hasan Mahmud (15) preminuo je u bolnici u Birmingemu od ubodnih rana koje su mu naneli nepoznati napadači. Njegovi prijatelji smatraju da je incident prouzrokovala uvreda na Fejsbuku na račun Džesike Lin, Hasanove devojke, u kojoj se navodi da je ona prostitutka.

- Kada je saznao da je neka devojka uvredila Džesiku, on je želeo da je odbrani. Sve je počelo bezazleno, a završilo se njegovim ubistvom - naveo je prijatelj ubijenog mladića.

Hasan je napadnut na putu ka teretani, a očevidci navode da je prizor bio jeziv.

- Jadni mladić je ležao sam, na travi, a krv je tekla na sve strane - izjavio je neimenovani svedok, koji iz straha nije želeo da objavi svoje ime.

Devojka pokojnog mladića Džesika Lin ogorčena je zbog svega što se desilo.

- Počivaj u miru, volim te, Hasane. Bio si najbolji, dečko kog bi svaka devojka poželela. Spavaj mirno - napisala je ona na Fejsbuku. Istog dana devojka je ostavila cveće na mestu nesreće sa porukom "Volim te zauvek, tvoja princeza".

 

Policija ispituje četvoro tinejdžera za koje se veruje da su umešani u zločin, a istražitelji navode da su svi iz različitih etničkih grupa.

(M. R. / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA