Povređeni zbog udesa, padova i prolivanja kafe

U hotelu "Metropol" mladić star oko 23 godine zadobio je opekotine prvog stepena obe ruke i grudnog koša, jer je prolio10 litara vrele kafe

  • 1

U toku noći i jutra, lekari Hitne pomoći intevenisali su 116 puta, od čega 36 puta na javnom mestu, a pored saobraćajnih nezgoda, protekle noći zabeleženo je i nekoliko povreda izazvanih padom sa skele, sa brane pored jezera, ali i prolivanjem vrele kafe.

Kako je rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, u toku noći lekari Hitne pomoći zabeležili su poziv iz hotela "Metropol", kada je mladić od oko 23 godine, zadobio opekotine prvog stepena obe ruke i grudnog koša jer je prolio 10 litara vrele kafe. Povređeni je prevezen na Institut za opekotine i rekonstruktivnu hirurgiju.

U Plitvičkoj ulici je jutros oko osam sati sa skele pao muškarac (40), koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, navela je Macura.

Oko 19 sati u Vinogradskoj ulici, kamion je udario u kuću, nije bilo povređenih, ali je žena koja se u kući nalazila doživela stres i zatražila lekarsku pomoć, rekla je Macura.

Nešto kasnije, posle 21 sat, u Borskoj ulici u sudaru putničkog vozila i motora povređene su dve osobe. Ženska osoba, oko 23 godine, zadobila je povredu potkolenice i podlaktice i prevezena je u Urgentni centar, a druga osoba zadobila je povredu kičme.

Prema rečima Macure, nešto posle 22 sata, muškarac star oko 39 godina pao je sa motora, zadobio je povredu leve potkolenice i prevezen je u Urgentni centar.

Oko jedan sat posle ponoći na teritoriji Ripnja, kod jezera Bela reka, muškarac star oko 50 godina pao je na glavu sa brane u mulj, sa visine između četiri i šest metara.

On je imao vidljive povrede glave, i odvezen je na reanimaciju u Urgentni centar, bez svesti i u akoholisanom stanju.

Samo 15 minuta kasnije, na auto-putu kod Arene, dogodio se sudar dva automobila u kojem su povređene dve osobe, koje su prevezene u Urgentni centar.

U sudaru u Vladetinoj, oko pola dva po ponoći, povređen je vozač, dok su oko tri sata u Prelviačkoj u Borči u sudaru povređene tri osobe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA