KRENITE U HUMANI NAPAD: Postanite dobrovoljni davalac krvi i osvojite karte za bioskop

Priključite sa akciji dobrovoljnog davanja krvi ispred Studentskog kulturnog centra Beograd, u periodu od 9 do 19 časova. Distributerska kuća Tuck nagradiće sve davaoce kartama za projekciju filma " Napad na Belu kuću"

  • 1

Distributerska kuća Tuck i Institut za transfuziju krvi Srbije pozivaju vas da podržite našu akciju i u ponedeljak, 22. jula krenete u humani "napad"!

Pozivamo sve koji to mogu, da u ponedeljak, u periodu od 09 do 19 časova dođu ispred Studentskog kulturnog centra Beograd (SKC) i postanu dobrovoljni davaoci krvi, čime će pomoći Institutu da prikupi dovoljan broj jedinica krvi, nekome spasiti život, a sebe obradovati bioskopskim ulaznicama za film "Napad na Belu kuću " (White House Down).

"Kreni u humani napad"  je slogan naše akcije, koju vezujemo za bioskopski start filma "Napad na Belu kuću" reditelja Rolanda Emeriha, čuvenog po ostvarenjima 2012, Dan nezavisnosti, Dan posle sutra.

Film "Napad na Belu kuću" na redovnom je repertoaru bioskopa od 18. jula.

U najnovijem ostvarenju Rolanda Emeriha saznaćete da li će jedan čovek uspeti da spase život američkog predsednika. Belu kuću zaposela je paravojna formacija i tajni agent (Čening Tejtum) bori se kako bi zaštitio svog predsednika (Džejmi Foks).

Džon Kejl upravo je odbijen za svoj posao iz snova, u Tajnoj službi kao čuvar predsednika Džejmsa Sojera. Da ne bi razočarao svoju ćerkicu vestima, vodi je na obilazak Bele kuće, kada kompleks preuzima teško naoružana paravojna grupa. Sada, pošto je zavladao haos u vladi i vreme ističe, na Kejlu je da spase predsednika, svoju ćerku i državu.

Pogledajte trejler filma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA