JEZIVO: Glava devojke zaglavljena u šoferšajbni nakon nesreće (VIDEO)

Hitna pomoć koja je došla na mesto nesreće nije mogla da pomogne Kineskinji jer joj je glava ostala zarobljena u staklu. Žena je oslobođena tek nakon intervencije vatrogasaca

  • 1

Neverovatnu sreću u nesreći imala je neimenovana žena iz Kine kada je nakon stravične saobraćajne nesreće glavom probila šoferšajbnu i u tom položaju ostala do dolaska spasilačkih ekipa. Sudar se dogodio u gradu Gvižu na jugu Kine, kada se muškarac koji je vozio automobil zakucao u kamion.

Žena koja je bila na suvozačevom mestu nije bila vezana sigurnosnim pojasom i bukvalno je glavom probila prednje staklo na automobilu. Hitna pomoć koja je došla na mesto nesreće nije u prvom momentu mogla da pomogne ženi  jer je ona bila zarobljena u olupini, a glava joj je bila zaglavljena u slomljenoj šoferšajbni.

Tek nakon intervencije vatrogasaca koji su pažljivo napravili proširenje oko ženine glave, Hitna pomoć je izvukla povređenu ženu iz slupanih kola. Ona je prebačena u bolnicu i prema rečima lekara nalazi se van životne opasnosti. Takođe, i muškarac koji je vozio automobil kojim se zakucao u kamion, prošao je sa lakšim povredama.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA