Pedofilka (22) uhapšena zbog seksa sa dečakom (14)!

Svoju vezu sa dečakom čije ime nije objavljeno Britanka Natali Vilijams je započela kada je on imao 13 godina. Seks su imali u hotelskim sobama koje je dečak plaćao kreditnim karticama koje je krao od roditelja

  • 50

Britanka Natali Vilijams (22) iz Darlingtona zavela je i seksualno je iskoristila tinejdžera starog 14 godina. Pedofilka je imala seksualne odnose sa dečakom u nekoliko navrata. Ceo slučaj je otkriven prošle godine u septembru nakon što je Vilijamsova odvela dečaka u jedan hotel kako bi imali seks.

Međutim, hotelsku sobu tinejdžer je platio kreditnom karticom koju je ukrao od svojih roditelja, koji su nakon toga otkrili ceo slučaj i obavestili policiju.

Svoju vezu sa dečakom čije ime nije objavljeno, Vilijamsova je započela kada je on imao 13 godina. Na suđenju koje je završeno juče devojka je osuđena na dve godine zatvora, biće upisana u registar seksualnih prestupnika i nikada neće moći da se bavi nekim poslom koji podrazumeva kontakt s decom.

- Moj sin je bio u zabludi da je ona bila njegova devojka. Omađijala ga je i nije bilo šasne da se otrgne iz njenih kandži. Presuda je sramotna. Trebalo je da bude osuđena na mnogo dužu zatvorsku kaznu. Ona je potpuno upropastila život mog sina - izjavila je majka dečaka nakon suđenja. Ona je dodala da je život njenog sina od prošlog septembra potpuno uništen, kao i da je on popustio u školi i ostao bez prijatelja.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA