NAUČNICI: Kraljevska beba rod sa Drakulom!

I dok javnost uveliko čeka da bebica dođe na svet, strani mediji iznose zanimljive podatke o budućem britanskom kralju ili kraljici

  • 4

Stručnjaci za geneologiju otkrili da će beba biti u dalekom srodstvu sa rumunskim knezom iz 15. veka, Vladom III Cepešom, poznatijim kao Vlad Drakula

Novinari i reporteri već tri nedelje logoruju ispred bolnice u Londonu, iščekujući da se supruga princa VilijamaKejt Midlton porodi.

I dok javnost uveliko čeka da bebica dođe na svet, strani mediji javljaju o zanimljivijim podacima o budućem britanskom kralju ili kraljici.

Svakako jedan od najinteresantnijih podataka je taj da su stručnjaci za geneologiju otkrili da će beba biti u dalekom srodstvu sa rumunskim knezom iz 15. veka, Vladom III Cepešom, poznatijim kao Vlad Drakula.

On je  poslužio kao inspiracija piscu Bramu Stokeru za čuvenog vampira Drakulu. Beba će, prema tvrdnji ovih naučnika, biti u srodstvu i sa jednim islamskim sultanom, navodnim potomkom proroka Muhameda.

Porođaj Kejt Midlton možete pratiti OVDE .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Arsenijevic

    22. jul 2013 | 19:10

    Jos jedan buduci imperijalista. Koliko li ce ona/on u buducnosti dece ubiti svojom politikom?!

  • Meh

    22. jul 2013 | 20:23

    Ako se uzmem formulu 2^n (gde je n broj generacija), na podruciju evrope svako je svakom rod. Tako da ovaj clanak nema apsolutno nikakvog smisla.

  • Pokojni Toza

    22. jul 2013 | 18:57

    I ja sam mu rod...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA