RASTE FLOTA: U Jat doleteo još jedan "boing 737-300"

Posle dva aviona tipa ATR 72 500, na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" stigao je i "boing 737 300", treća nova Jatova letelica. Ovo je trinaesti avion u floti srpskog avio-prevoznika

  • 5

Trinaesti avion u floti Jata "boing 737 300", registracijskih oznaka YU - OU, sleteo je večeras u 18.30 sati na pistu beogradskog aerodroma i nakon tehničkih pregleda prevoziće uskoro Jatove putnike ka neku od evromediteranskih destinacija.

Prilikom dočeka aviona na pisti Aerodroma "Nikola Tesla", predsednik Odbora direktora i v.d. generalnog direktora Jata Velibor Vukašinović izjavio je da je ovo, posle dva aviona tipa ATR 72 500, treća nova letelica koja je ovog leta stigla u Jat, saopšteno je iz Jata .

U četvrtak će u flotu Jata doći i četvrti novi avion ''boing 737 300'' čime ce Jatova flota, uz jedan rezervni Aviogeneksov ''boing'' brojati 15 aviona. Na taj način ćemo u potpunosti biti spremni da odgovorimo izazovima na tržištu, a putnici mogu očekivati redovan prevoz Jatovim avionima do svojih destinacija u redovnom i čarter saobraćaju, poštujući kao i do sada sve standarde bezbednosti saobraćaja.

Dva aviona tipa ATR 72 500 stigla su u Jat od firme iz Danske, dok su "boinzi" stigli od Bulgarian Aira, čime ćemo u potpunosti realizovati plan saobraćaja za 2013. godinu, navedeno je u saopštenju Sluzbe Jat ervejza za odnose s javnošću.

(Telegraf.rs / Tanjug)

(Kraj) dl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chedomir

    22. jul 2013 | 22:55

    Treba i aerdrom da poradi na komercijalizaciji jer je veliki problem doci fo same zgrade. Taxi prevoz bude skuplji od avio karte. Imamo saobracajni fakultet koji treba da to resi samo neko treba da ih angazuje i plati posteno.

  • Pelé

    22. jul 2013 | 22:49

    Bravo,bravo,malo i lepih vesti sa aerodroma

  • Kalifornija

    23. jul 2013 | 03:30

    Sta bih dao da uvedu metro od aerodroma do Bg vala i do NS u nekoj drugoj fazi :) kako bi to bilo dobro! Taman da se rese ljudi onih uzasnih taksista sa aerodroma kojima ni policija, bia, premijer, vucic i svi ostali ne mogu nista u zadnjih 20 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA