Napastvovao komšinicu u njenom dvorištu!

D. I. (50) iz Požarevca pokušao je da seksualno napastvuje komšinicu D. P. (26) dok je bila sama kod kuće. Istragu je preuzelo Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu, a za ovo krivično delo zakonom je zaprećena kazna do tri godine zatvora

  • 9

Požarevljanka D. P. (26) prijavila je svog komšiju D. I. (50) zbog seksualnog napastvovanja, nakon čega je ovaj slučaj preuzelo Osnovno javno tužilaštvo.

Kako saznajemo iz istrage, ona je izjavila da je komšija došao u njenu kuću oko 18 sati, kada je znao da je ostala sama, jer joj je brat bio na poslu, a četvorogodišnje dete u komšiluku.

- Dok je stajala na tremu, komšija je ušao kroz kapiju, stigao do nje, a potom je uhvatio za ruke i oborio na trosed koji se nalazio na tremu. Dok se ona opirala, počeo je da je ljubi po licu i pipa po telu, govoreći joj da je lepa i zgodna i da je odavno želi. Ona se sve vreme otimala, a kad je pokušao da legne preko nje, vrisnula je i bezuspešno pokušala da se otrgne - saznajemo iz istrage.

U tom trenutku D. P. je videla da u dvorište ulazi njeno dete, zajedno sa još jednim detetom iz komšiluka. Pošto se i njen napadač zbunio zbog nailaska dece, ona je to iskoristila da se oslobodi i pobegne kod komšinice. Pošto je ovaj napad kvalifikovan kao krivično delo nedozvoljene polne radnje, dalje korake u istrazi preuzeće Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu. Za ovo krivično delo zakonom je zaprećena kazna do tri godine zatvora.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    23. jul 2013 | 14:12

    Zbog takvih koji uvek imaju teoriju da "zena" izaziva i da samim tim "zasluzuje" sve sto je snadje vecina napadnutih se užasava da napad prijavi policiji. Sram da vas bude, da je vasa cerka ili sestra u pitanju da li biste postavljali pitanje da li govori istinu?!!!

  • Zvoncica

    23. jul 2013 | 12:00

    Ma, sta je vise sa ludacima???:@ kad god pogledam novine neko silovanje!!!

  • abvg...

    23. jul 2013 | 15:21

    Muskarci...ista ste govna,na svim meridijanima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA