PRE ĆU SE UBITI: Jemenska devojčica (11) pobegla od kuće jer neće da se uda (VIDEO)

Nada Al-Ahdal pobegla je od svojih roditelja i otišla da živi sa ujakom jer nije želela da pristane na brak koji su joj majka i otac isplanirali

  • 6

Nada Al-Ahdal (11) iz Jemena je pobegla kod svog ujaka nakon što su joj roditelji rekli da mora da se uda. U njenoj zemlji ugovoreni brakovi su veoma česta pojava.

- Istina je da sam pobegla od moje porodice, ne mogu više da živim sa njima. Dosta je, želim da živim sa ujakom - priča prelepa devojčica na video-snimku koji je postavljen na Jutjub, a koji je za samo dva dana dostigao skoro pet miliona pregleda.

Mala Nada se pita šta su deca skrivila kad moraju da se venčavaju tako mlada. Srećna je što je svoj problem rešila, ali revoltirana jer navodi da neka deca nemaju uslove da izađu iz sličnih situacija.

- Oni mogu da počine samoubistvo ili nešto slično. Oni nisu išli u školu, šta oni znaju, oni su samo deca. Nije njihova krivica. Postoje mnogi ovakvi slučajevi - navodi Nada, i dodaje da je mnogo njenih vršnjaka izvršilo samoubistvo skokom u more.

Nada je rekla da je majku prijavila policiji jer je htela da je uda protiv njene volje.

- Zauvek sam završila sa vama, srušili ste mi snove. To je kriminal - poručila je ona svojoj porodici za kraj.

Pogledajte video-snimak:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA