GARAŽNO ROKANJE: Thee Oh Sees u nedelju u Beogradu (VIDEO)

Bend iz San Franciska nastupiće 28. jula u letnjoj bašti kluba Dragstor, uz Repetitor i Chresus Jist, koji će biti predgrupe

  • 0

Thee Oh Sees, predvodnici neo-garage/psych zvuka, posle nekoliko uzaludnih pokušaja stižu u Beograd, u organizaciji Aleksandra Delibašića i Bad Music For Bad People.

U njihovoj muzici kritičari "čuju" i psihodeliju Rokija Eriksona i 13th Floor Elevators, garažno rokanje bendova sa Nuggets kompilacije, kao i Black Sabbath rifove, odnosno krautrok ritmove.

Duša ovog benda je Džon Dvajer, pevač i gitarista, čiji se brojni projekti kreću od brutalnog nojza do iščašenog elektro-folk popa.

Thee Oh Sees su za deceniju i po u raznim inkarnacijama objavili 14 albuma, a promociju ovogodišnjeg "Floating Coffin" (In The Red) održaće u nedelju 28. juna, u letnjoj bašti kluba Dragstor (Bulevar Vojvode Bojovića 4). Kao predgrupe nastupiće Repetitor i Chresus Jist.

Karata i dalje ima, i to po ceni od 1.300 dinara u prodavnici ploča "Pinball Wizard", a na dan koncerta ulaznica će koštati 1.500 dinara.

(S. M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA