MOŽDA BUDE PARA ZA JOŠ NEKO DETE: Za dve nedelje troškovi lečenja Tijane

Fondacija princeze Katarine kontaktirala je Dečju bolnicu u Hjustonu, a čim zakonska proceudura bude gotova, spisak troškova trebalo bi da bude poznat javnosti u Srbiji

  • 1

Informacija o tome koliko novca je tačno potrošeno za lečenje Tijane Ognjanović u američkom gradu Hjustonu biće dostupna za najviše dve nedelje.

Kako pišu "Naše novine", Fondacija princeze Katarine Karađorđević kontaktirala je s pravnom službom Dečje bolnice u Hjustonu, u kojoj je ovo dete trebalo da bude operisano.

- Objašnjeno nam je da se priprema izveštaj sa svim troškovima, ali i da po američkim zakonima te pravno-formalne proceudre mogu da traju do dve nedelje. Kada budemo dobili izveštaj, biće transparentan. Postavićemo ga na Fejsbuk stranicu, gde će jasno biti iskazani svi troškovi - kažu u pres službi Fondacije.

Podsećamo, u ovom trenutku bez novca za teške operacije u inostranstvu je više desetina građana Srbije, o čemu je Telegraf već pisao.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    23. jul 2013 | 18:21

    Ovo jadno dete na oogromnu zalost nije prezivelo ali je nekako postalo simbol pokretanja svih nas da pomognemo malisanima koji ne mogu bez nas. Onako iskreno,koliko ko moze,bez ikakve specijalne organizacije vec se oslanjajuci na medije ,koji su po meni za sve ove akcije i oglasavanja dobili cistu desetku...neka je njoj vecna slava...a ide polako....malo vise vere,prvenstveno roditeljima a i svima nama koji strepimo za nadu decicu. I ako je nas narod na niskom materijalnom stupnju,pomaze. To je pohvalno. Samo napred. Dok svi oni ne pobede bolest i istrce da se igraju sa svojim drugarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA