AMSTEL POZIVA: Putujući bioskop i stand up komedija za ljubitelje kvalitetne zabave

U petak 26.jula Filmstreet, putujući letnji bioskop, obradovaće vas projekcijom filma "Dr Strangelove", nakon čega sledi stand up komičar Ivan Tomić. Amstel je pružio podršku festivalu, ali i potrudio se da nagradi čitaoce koji vole dobru zabavu

  • 0

Filmstreet, besplatan putujući letnji bioskop na otvorenom, nastavlja svoje putovanje uz podršku Amstela. U petak, 26. jula 2013. godine, biće održana projekcija kultnog filma Stenlija Kjubrika "Dr Strangelove" sa Piterom Selersom u glavnoj ulozi.

Projekcija filma za sva vremena i sve generacije će se održati ispred "Šanse" u Tašmajdanskom parku, sa početkom u 20.30 časova. Pored toga, ljubitelji vrhunske komedije imaće priliku da pre projekcije uživaju u nastupu Ivana Tomića, trenutno jednog od najpopularnijih domaćih stand up komičara.

Filmstreet okuplja prijatelje na druženje uživo, spaja kontinente, žanrove, komšiluke i različite generacije gledalaca. Ove godine festival se organizuje uz podršku Amstela i predstavlja društveni pokret i umetnički projekat oživele kulture gledanja filmova na velikom platnu, i to na otvorenom.

Amstel je rešio i da nagradi pet naših čitalaca majicama za društvo koje uživa u filmovima i dobrim fazonima. Potrebno je samo da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na karte@telegraf.rs, a dalja obaveštenja o preuzimanju poklona vam šaljemo na mejl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA