Razneo se kašikarom zbog prekida veze!

Pošto mu je Nada M. saopštila da želi raskid veze, Dragan R. aktivirao je ručnu bombu od koje je na mestu preminuo, dok je ona zadobila teške povrede

  • 3

Dragan R. (47) iz Golupca poginuo je rano jutros, oko pet sati, u eksploziji ručne bombe "kašikare" koju je sam aktivirao.

U ovoj eksploziji teško je povređena Nada M. (65) iz Beograda, koja je u besvesnom stanju prebačena u požarevačku Opštu bolnicu "Dr Vojislav Dulić".

- Dragan je bombu aktivirao u Nadinoj vikendici, u vikend-naselju Vinci kod Golupca. Tačni motivi i okolnosti ove tragedije još nisu poznati, jer je u toku utvrđivanje činjeničnog stanja - potvrdila je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

Pošto su Dragan i Nada duže vreme bili u emotivnoj vezi, pretpostavlja se da je tragediji prethodila njihova svađa, koja se okončala na tragičan način.

Nakon aktiviranja bombe, Dragan je preminuo na licu mesta, dok je Nada zadobila teške povrede glave zbog kojih je hitno prebačena za Požarevac i smeštena na bolničko odeljenje hirurgije.

Direktor Opšte bolnice Srećko Bosić potvrdio nam je ove informacije i dodao da je Nada kod njih stigla sa teškim povredama od gelera bombe.

- Pacijentkinja je bila u životno ugroženom stanju, bez svesti i sa brojnim povredama po glavi i telu. Zahvaljujući naporima lekara, njeno stanje je sada stabilizovano i ona se nalazi van životne opasnosti - rekao je Bosić.

Prema pričama komšija, Dragan je bio razveden i iz tog braka ima jednog sina, a bivša supruga, kao i Nada Rajković, bila je dvadesetak godina starija od njega.

On je desetak godina radio u pekari kao raznosač hleba, a sa Nadom se upoznao tako što je u njenoj vikendici obavljao razne popravke.

- Ipak, zbog protivljenja dvojice njenih sinova, ona je htela da okonča ovu vezu, što je i bio razlog njihove kobne svađe - kažu komšije.

Ostaci bombe "kašikare" pronađeni su kod Draganovih nogu. Pošto je Nada tada stajala u njegovoj blizini, nije poznato da li je on imao nameru da bombom usmrti oboje ili je planirao da samo sebi oduzme život.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA