KINA: Ubica trudnice dobio smrtnu kaznu!

Vang Hairong je, sa dva saučesnika, ubedio mladu ženu, identifikovanu po prezimenu Luo, da uđe u njihova kola i potom je zadavio

  • 7

Smrtna kazna izvršena je nad čovekom koji je maja 2011. godine ubio trudnicu u Kini da bi prodao njeno telo kako bi bilo korišćeno u obredu.

Vang Hairong je, sa dva saučesnika, ubedio mladu ženu, identifikovanu po prezimenu Luo, da uđe u njihova kola i potom je zadavio, objavio je list "Legal dejli", navodeći da je žrtva bila trudna.

Telo Luove prodato je u susednom selu za 22.000 juana (3.562 dolara) porodici koja je tražila "fantomsku suprugu" za preminulog sina kako bi organizovala "fantomsku svadbu", objavljeno je u listu.

Hairong je zadržao 14.000 juana, a ostatak podelio sa svojim saučesnicima.

"Fantomske svadbe" se sastoje u tome da se, kada je mladić umro pre nego što se oženio, sahranjuje sa lešom žene posle ceremonije koja liči na sklapanje braka, a to se radi da bi se izbeglo da njegova duša pati u samoći i privlači nesreću na njegovu porodicu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA