ASTROLOZI: Princ Džordž će biti ženskaroš

Sin Kejt i Vilijama rođen je na srećan dan, a kako je njegova zvezda pod uticajem Marsa, predviđaju da će biti veoma inteligentan, sposoban i romantičan. Oženiće se rano i imaće troje dece

  • 14

Odmah po rođenju novog člana kraljevske porodice indijski mistici "bacili" su se na predviđanje njegove budućnosti.

Kažu kako je sin princa Vilijama i Kejt Midlton možda rođen da jednog dana preuzme kraljevski presto, ali da će njegov životni put ipak biti nešto drugačiji.

Indijski astrolozi slažu se da je princ rođen na srećan dan, a kako je njegova zvezda pod uticajem Marsa, predviđaju da će biti veoma inteligentan, sposoban i romantičan.

- Kada je u pitanju njegov fizički izgled, biće krupniji jer će voleti hranu i luksuzne delikatese da jede, a da ne spominjemo žene - rekla je njihova koleginica Lara Šah.

Astrolog Raj Kumar Šarma predvideo je da će se princ rano oženiti, u 26. godini, i imati troje dece.

- Najkasnije do 2044. godine napraviće političku karijeru. Vidim snažne promene u monarhiji -  kazao je Šarma. Budući kralj će prekršiti neka pravila kraljevske porodice, a proslaviće se radeći nešto što se nije desilo u poslednjih 200 godina, dodao je Šarm.

Njegova koleginica Lara Šah rekla je i da će se dečak kandidovati na izborima za predsednika ili premijera i da će pobediti.

Princ će takođe poboljšati odnose Velike Britanije sa drugim zemljama, posebno arapskim.

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA