VELJOVIĆ: Biće još hapšenja

Direktor srpske policije izjavio je da je hapšenje Slobodana Šaranovića i Ratka Koljenšića samo uvertira i da policija nastavlja aktivnosti u vezi sa nekim drugim krivičnim delima

  • 1

Direktor srpske policije Milorad Veljović izjavio je da je hapšenje Slobodana Šaranovica i Ratka Koljenšića, zbog zbog sumnje da su organizovali ubistvo Nikole Bojovića, samo uvertira i da će biti još hapšenja.

Šaranović i Koljenšić uhapšeni su u sredu u Budvi, pod sumnjom da su pripremali niz likvidacija u Srbiji i Crnoj Gori.

- Tu nije stavljena tačka sa hapšenjima. Mi nastavljamo aktivnosti u vezi sa nekim drugim krivičnim delima, ali i mogućim likvidacijama koje su kriminalne grupe planirale u Beogradu i u Crnoj Gori - kazao je Veljović podgoričkom Radiju "Antena M".

On je dodao da će zajedničke aktivnosti srpske i crnogorske policije biti nastavljene.

- Mi smo zajedničkom akcijom rasvetlili ubistvo Miloša Vidakovića, uhapšene su dve osobe u Beogradu, ali kroz ovu saradnju mi želimo da zajedno dođemo do izvršioca ubistava koja su u Crnoj Gori nerasvetljena, ne samo ova o kojima je reč trenutno, već i druga ubistva i moguće likvidacije koje su planirane - rekao je Veljović.

Viši sud u Podgorici odredio je ekstradicioni pritvor Šaranoviću i Koljenšiću, koji su osumnjičeni za povezanost s ubistvom Nikole Bojovića, brata vođe "zemunskog klana" Luke Bojovića. Ekstradicioni pritvor može najduže trajati šest meseci, a nakon tog roka može biti produžen za još dva meseca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LastHope

    26. jul 2013 | 11:57

    Bice jos hapsenja kriminalaca i ostalog sljama? Pa to vam je posao i sad i uvek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA