Kampanja protiv nasilja nad ženama u finalu na dva svetska festivala (VIDEO)

Kampanja "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života" ušla u finale za Cresta nagradu u Njujorku, kao i za nagrade u tri kategorije na "Ad Stars" festivalu u južnokorejskom gradu Busanu

  • 8

Kampanja "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života" ušla u finale na dva svetska festivala

Viralni video "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života" ušao je u najuži izbor za Cresta i Ad Stars nagrade.

Ovaj video koji se bavi problemom nasilja u porodici, nastao kao plod saradnje agencije "Saatchi & Saatchi", Fonda "B92" i agencije "Direct Media PR", našao se u najužoj konkurenciji za nagrade na dva velika međunarodna festivala.

Rad se takmiči za Cresta nagradu u Njujorku u kategoriji "TV/Cinema/Online Film", kao i za nagrade u tri kategorije na "Ad Stars" festivalu u južnokorejskom gradu Busanu: "Public Service", "Film i Public Relations".

Prilikom distribucije ovog video-snimka, svoj doprinos je dala i najveća svetska "Word of mouth" platforma, ipyro.

Cresta nagrade se dodeljuju svake godine u Njujorku za najbolja dostignuća u kreativnoj industriji.

Žiri koji je izabrao finaliste sačinjavali su internacionalno priznati profesionalci iz različitih oblasti kreativne industrije, dok će pobednike birati žiri sastavljen od kreativnih direktora iz najznačajnijih svetskih kreativnih agencija.

Prethodne godine, isti tim koji stoji iza kampanje protiv porodičnog nasilja je osvojio Cresta nagradu u kategoriji integrisanih kampanja sa projektom "Bitka za bebe".

Festival "Ad Stars" koji se održava u drugom najvećem gradu u Južnoj Koreji, Busanu, izrastao je za samo pet godina u najveći advertajzing festival na azijskom kontinentu.

Ove godine festival se održava pod motom "Share Creative Solutions, Change the World".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бајкер

    26. jul 2013 | 18:34

    Све"мушкарчине"који бију жене би овом приликом поздравио и поручио им да би волео да ми падну шака на 10 минута.Гарантовано би их одвикао од средњовековне навике.Жене,наше мајке,сестре,ћерке су у огромној мери заслужне што ми Срби постојимо као народ и треба их поштовати.Такође и оне би требало да се врате породичним вредностима,није све у латино серијама,фарми и осталим отровима.Поздрав свима и сваком од вас желим брак као што га ја имам.:-)

  • VforV

    26. jul 2013 | 17:47

    Pozdravljam...

  • Dama

    26. jul 2013 | 21:34

    Bajker-svaka čast. Blago tvojoj ženi. Eto ni ja nisam imala sreće što se bračnog partnera tiče! Jer dotični mnogo voli svoju mamu...kada sam mu jedne prilike rekla da poboljšamo naš odnos on je rekao da neće on da kvari odnos sa njegovom mamom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA