LUDAK SE HVALIO NA FEJSBUKU: Španski mašinovođa objavio sliku kako vozi 200 km/h (FOTO)

Francisko Hose Garson Amo često se hvalio velikim brzinama koje dostiže u vožnji, a uz sliku brzinometra naveo je da je veoma radostan što je neuhvatljiv na radarima

  • 6

Vozač španskog voza koji je zbog neprilagođene brzine izleteo iz šina, udario u zid i ubio 80 ljudi, postavio je na Fejsbuk sliku brzinometra na kojem je jasno prikazana nedozvoljena brzina.

Francisko Hose Garson Amo, jedan od mašinovođa koji je upravljao vozom u trenutku kobne nesreće u kojoj je povređena 141 osoba, postavio je sliku na svoju Fejsbuk stranicu na kojoj se jasno vidi da se voz kreće brzinom od 200 kilometara na čas. Iako je fotografija postavljena prošle godine, vozač je često voleo da se hvali brzinom koju dostiže.

- Kakva je radost preteći policiju dok njihovi radari eksplodiraju zbog brzine - napisao je Garson kao komentar ispod slike.

Nakon što je objavljena u španskim medijima, fotografija je povučena sa društvenih mreža.

Mašinovođa je zadržan u bolnici uz policijsku stražu, a nadležni bi danas trebalo da ga ispitaju.

Iako zvanično nije utvrđen uzrok najteže železničke nesreće u Španiji u poslednjih 40 godina, veruje se da je u pitanju prevelika brzina. Mašinovođa je u telefonskom razgovoru posle nesreće priznao da je vozio brzinom od 190 kilometara na sat, iako je ograničenje bilo 80.

Nije poznato da li se istraga vodi protiv još nekog lica osim mašinovođe.

(M. R. / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izujedase me komarci...

    26. jul 2013 | 13:54

    Maloumnik...nemao miran san,dok si ziv!!!

  • Fanste

    26. jul 2013 | 13:42

    Onakva nesrece moze da se desi u bilo kom vidu prevoza samo ako je neko bahat i ne postuje pravila, drugacije je jako tesko da se tako nesto desi.

  • 1234

    26. jul 2013 | 14:23

    Kako budala prezive kad je bio prvi na udaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA