Obijena kuća Predraga Danilovića!

U kući koja se vodi na Danilovićevo ime žive njegovi roditelji, koji su policiji i prijavili krađu. Lopovi odneli telefon, ručni sat i dukat

  • 1

Porodična kuća proslavljenog srpskog košarkaša i predsednika KK Partizan Predraga Danilovića, koja se nalazi u Mokranjčevoj ulici na Savskom vencu, opljačkana je u noći između srede i četvrtka, nezvanično saznaje "Kurir".

Lopov je u kuću ušao s balkona i ukrao jedan bežični telefon, ručni sat i dukat, posle čega je pobegao.

U kući koja se vodi na Danilovićevo ime žive njegovi roditelji, koji su policiji i prijavili krađu. Na mesto događaja odmah je upućena policijska patrola, a specijalizovane ekipe izvršile su uviđaj.

- Na licu mesta utvrđeno je da se nepoznati počinilac neprimećeno popeo na balkon, gde je razvalio vrata kroz koja je ušao u stambeni objekat i ispreturao stvari - navodi izvor "Kurira", i dodaje:

- U saradnji s bračnim parom koji tu živi i koji je prijavio krađu, ustanovljeno je da je lopov odneo bežični telefon, ručni sat i jedan zlatni dukat. Kradljivac je pobegao i policija radi na utvrđivanju njegovog identiteta i pokušava da ga pronađe.

Izvor iz istrage za "Kurir" je još naveo da se kuća našla na meti lopova najverovatnije u periodu od 20 sati u sredu do 18 sati narednog dana, kad u njoj nije bilo nikoga.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajka

    26. jul 2013 | 18:42

    Je li ovo onaj sto se ne tako davno posvadjao s prijateljem i dobio noz u tijelo od istog, pa premijer rekao "srpski nacin svadje "?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA