VELIKO GRADIŠTE: Pucala sebi u glavu!

Snežana A. (28) iz Beranja, kod Velikog Gradišta, pokušala je samoubistvo. Zbog teških povreda, opasnih po život, lekari su je hitno uputili u Urgentni centar u Beogradu

  • 1

Snežana A. (28) iz Beranja, kod Velikog Gradišta, pokušala je samoubistvo pucajući sebi u glavu iz revolvera. Ona je to učinila u kući Dejana M. u Sirakovu, nakon čega je prebačena u Opštu bolnicu "Dr Vojislav Dulić" u Požarevcu.

Zbog teških povreda, opasnih po život, lekari su je hitno uputili u Urgentni centar u Beogradu. Razlog ovog pokušaja samoubistva za sada nije poznat, jer je istraga u toku.

Od početka godine, ovo je šesto neuspelo samoubistvo u Braničevskom okrugu. Od prethodnih pet pokušaja, tri su počinile žene, pucanjem iz pištolja, trovanjem hemikalijama i skokom sa zgrade, jedno je izvršio muškarac, pištoljem za ubijanje stoke, a jedno osuđenik KPZ "Zabela", presecanjem vena.

U isto vreme, počinjeno je devet samoubistava, pet vešanjem i po jedno aktiviranjem bombe, pucanjem u glavu, trovanjem lekovima i utapanjem u reci.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA