KLUB SAUND: Predali smo policiji snimke sigurnosnih kamera

- Činjenice su da razmirice nisu ni započele u našem objektu, da u klubu nije bilo ikakvih incidenata, niti je obezbeđenje izbacivalo goste. To se sve može i videti na video snimku, koji je kao dokazni materijal predat nadležnim istražnim organima - saopštila je uprava ovog lokala

  • 12

Uprava kluba "Saund" saopštila je, povodom ubistva Fedora Frimermana u noći između 24. i 25. jula, da poseduje video koji pokazuju da obezbeđenje tog lokala nije izbacivalo goste. Takođe, klub je saopštio da do kraja meseca neće raditi.

-  Povodom nemilog događaja u noći između srede 24. i četvrtka 25. jula i masovne tuče na Savskom keju čiji je tragičan epilog smrt Fedora Frimermana, rukovodstvo kluba Saund najiskrenije saoseća sa porodicom i prijateljima nastradalog mladića - piše su saopštenju kluba.

U dokumentu se dalje navodi da se tuča desila "na travnatoj površini Savskog keja":

- Činjenice su da razmirice nisu ni započele u našem objektu, da u klubu nije bilo ikakvih incidenata, niti je obezbeđenje izbacivalo goste. To se sve može i videti na video snimku, koji je kao dokazni materijal predat nadležnim istražnim organima.

Uprava ovog ugostiteljskog lokala saopštila je i da taj klub "ne obezbeđuju pripadnici bilo koje navijačke grupe, već da usluge obezbeđenja duži niz godina vrši profesionalna agencija za obezbeđivanje".

Klub Saund iz saosećanja sa najbližima nastradalog Fedora, neće raditi do kraja meseca.

Zbog postojanja osnova sumnje da su brutalno pretukli Fedora Frimermana, uhapšeni su D. P. (39), N. U. (24) i D. M. (39).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    26. jul 2013 | 19:01

    Sad bi gazda da se ogradi, ne najbolje da kaze da klub uopste nema obezbedjenje, sve olos do olosa...

  • GoranM

    26. jul 2013 | 20:42

    Jebote Rile, šta napriča.

  • Stranac

    26. jul 2013 | 19:29

    Svimannama je poznato za desavanja po BG splavovima zna se tacno sta se moze a sta ne i ko je dobro dosao ... bagra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA