POSLE DVA SATA: Lokalizovan požar u Kralja Petra, materijalna šteta ogromna!

Požar se proširio na drugi, treći i četvrti spratu zgrade po širini i dubini, a zahvatio je i 5. sprat poslovne zgrade. Posle dva sata je lokalizovan i pričinjena je velika materijalna šteta

  • 3

Požar u zgradi "Komercijalne banke" u ulici Kralja Petra u Beogradu, koji je izbio jutros nešto pre sedam sati, proširio se na nekoliko spratova i gasi ga 30 vatrogasaca, rekao je Tanjugu komandant beogradske vatrogasne brigade Mileta Jovičić.

Požar je, na sreću,  lokalizovan posle dva  sata gašenja i u toku je provera električnih instalacija, naveo je Jovičić

On je kazao da se požar nije proširio na okolne zgrade, da je materijalna šteta velika, kao i da će vatrogasne ekipe najverovatnije na terenu ostati ceo dan kako bi proverile sve delove zgrade.

Požar se proširio na drugom, trećem i četvrtom spratu zgrade po širini i dubini, a zahvatio je i 5. sprat poslovne zgrade, precizirao je Jovičić.

Na licu mesta je deset vatrogasnih vozila, policija je blokirala prilaz samoj zgradi, iz koje se širi gust dim.

Od toplote je popucalo 20-ak okana na fasadi u staklu, koje i dalje pada sa zgrade, javio je Tanjugov reporter s lica mesta.

Jovičić je rekao da su, u trenutku kada su prve vatrogasne ekipe došle na mesto požara, on već bio u razbuktaloj fazi i preko fasade proširio se vertikalno naviše.

Očevici su rekli da je požar nastao u blizini klima uređaja.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Petrovic

    28. jul 2013 | 08:34

    Verovatno su bas blizu tog klima uredjaja svi papiri koji dokazuju pljacku drzave od jednog ministra koji ima najduzi ministarski staz u ovoj vladi.

  • Lud Zbujen

    28. jul 2013 | 09:22

    Dinkic sakriva svoje pare

  • Srle

    28. jul 2013 | 10:56

    Tako je....Dinkic danas dobija nogu, treba sakriti sve lopovluke. Policijo sta radis? Ili imate naredjenje da ne cackate po paljevini? Kao oni da ne pucaju u zatvorenike u bekstvu u Libiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA