SRAMOTA: Prošao ratišta od Krajine do Kosova, od države dobije 75 evra godišnje! (VIDEO)

Bivši borac koji živi kao podstanar promenio je tri ratna fronta, a važio je za sposobnog vojnika koji se posebno istakao u borbama sa albanskim teroristima na Kosovu tokom NATO agresije

  • 49

Bivši komandant Trebinjske brigade pukovnik Radoslav Zubac danas živi kao podstanar iako je otadžbinu na prvim borbenim linijama branio od 1991. godine do 1999. i učestvovao u odbrani Krajine, Hercegovine i Kosova.

Borački dodatak koji dobija iznosi 150 maraka za celu godinu, što je oko 75 evra. Promenio je tri ratna fronta, a važio je za sposobnog borca koji se posebno istakao u borbama sa albanskim teroristima na Kosovu tokom NATO agresije.

- Osećam se zapostavljeno. Da li je sramota to što sam ostavljen na milost i nemilost, to treba pitati nadležne - kaže Radoslav.

On kaže da ga je nekad sramota da uzme dodatak u tom iznosu na godišnjem nivou i kaže da se snalazi na razne načine kako bi uspeo da preživi sa svojom porodicom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Trebinje danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the east

    28. jul 2013 | 12:30

    Bio je potreban i prepoznat kad se borio za drzavu. Nakon toga,vise nije pozeljan. Kao i svi slicni njemu, to je greska drzave.

  • Kalablak

    28. jul 2013 | 12:49

    A ja bi tebi dao da zivis sa decom medju siptarskim selima pa kad ti se cerka vraca iz skole i dotrci kuci i kaze silovali me siptari jel bi tad ratovao! Evropejcu bolesni

  • Miodrag

    28. jul 2013 | 12:41

    Stranac,neko je morao braniti srpski narod na tim područjima,nemaš pojma o životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA