PREKIPELO MU: Bilbordom se žali na komunalce! (FOTO)

Vozačima koji ovih dana u velikom broju prolaze magistralnim putem kroz Veliko Gradište, pažnju skreće veliki transparent postavljen pored restorana i konaka "Rojal"

  • 5

Vlasnik restorana "Rojal" transparentom pored puta objavio da mu je lokal zatvoren zbog "2.500 evra godišnjeg nameta"

Vozačima koji ovih dana u velikom broju prolaze magistralnim putem kroz Veliko Gradište, pažnju skreće veliki transparent postavljen pored restorana i konaka "Rojal".

Na njemu je vlasnik ovog ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u blizini Srebrnog jezera, napisao da ne radi zbog "2.500 evra godišnjeg nameta", koliko treba da plati za pražnjenje jedne plastične kante za smeće.

Pre nego što je na ovakav način iskazao svoj protest zbog komunalnog "nameta", vlasnik "Rojala" trebalo je da prouči Zakon o finansiranju lokalnih samouprava. Naime, u skladu sa ovim zakonom, opštine i gradovi u svojim odlukama o komunalnom uređenju predviđaju plaćanje komunalne takse i za isticanje transparenata na javnim površinama.

(D.K.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    28. jul 2013 | 15:23

    Drzavna banda nas satire na svakom koraku. Dok govnjiva motka ne proradi nema nama spasa.

  • Pop

    28. jul 2013 | 15:34

    Na cemu nece pogan od vlasti zaradjivati,to treba opsti bojkot i neplacati nista pa nek gospoda zapljunu i nek sebi zarade

  • Драгица

    28. jul 2013 | 16:07

    Тако је то кад неко не зна чему служи власт и има незајажљив апетит.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA