Kolima uleću ljudima u dvorišta, ima i mrtvih!

U mesto Trbušani kod Čačka svakodnevno uleću automobili jer je pedesetak metara te deonice puta koje održavaju "Putevi Srbije" nezaštićeno. U dvorište Vesne Milosavljević automobili uletali 11 puta

  • 3

Zbog nezaštićenog dela puta u dužini od 50 metara u mestu Trbušani kod Čačka, u dvorišta porodičnih kuća nebrojeno puta uletala su kola, a jedan od ovih saobraćajnih udesa okončan je i smrtnim ishodom.

U dvorište Vesne Milosavljević automobili su uletali čak 11 puta, poslednji put u petak.

- Više ne možemo da trpimo ove stresove, pre 20 dana jedna kola su sletela, a noćas ponovo. Ne smem više ni unučiće da pustim da se slobodno igraju u dvorištu - kaže ona.

Milosavljevićeva dodaje da su se obraćali Mesnoj zajednici Trbušani pre skoro tri sedmice kada se desila saobraćajna nezgoda i napomenula da se do danas niko nije odazvao i da ništa nije preduzeto da se ovaj deo puta osigura, kao i da niko nije odgovoran.

I Miloš Kolaković pamtiće noć kada je u njegovo dvorište uleteo automobil, a vozač star nepunih 20 godina smrtno stradao.

- Kod mene su se desila četiri udesa. Kada je taj mladić poginuo, spavao sam s unukom u sobi, srećom po nas, on je kolima naleteo na jelku, koja ga je skrenula, a potom je udario u šaht i u ćošak kuće i pao na drvo jabuke - priča Kolaković.

Do sada je ovu deonicu puta održavalo Javno preduzeće "Putevi Srbije", ali će u narednom periodu to biti preneto u nadležnost grada Čačka.

- JP ''Gradac'' će do kraja poslovne godine preuzeti deonicu i ovaj deo puta dovesti u red - kaže Nebojša Jovanović, direktor JP "Gradac".

On obećava da će ovo preduzeće zbog brojnih incidenata koji su se odigrali na ovoj deonici u narednih 15 dana naći način da sopstvenim sredstvima finansira postavljanje zaštitne ograde.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    29. jul 2013 | 14:13

    Kome Nebojsa sta obeca to ce uraditi sigurno, samo malo juce! Tako je obecavao da ce resiti problem vode u ul Dj. Tomasevica, pa su napravili samo gore a tu su ulicu zavili u crno jer se pune yri godine radi i nije zavrsena a trebala je za tri meseca da se uradi! Kome oni treba da pomognu bolje nek se besi!

  • Stranac

    29. jul 2013 | 13:39

    Da li Bekiti ulecu automobili u njeno dvoriste ??

  • Tutor

    29. jul 2013 | 21:48

    Samo nekome u sred akcije da ulete u spavacu sobu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA