Sin zaklao oca i majku u selu kod Svilajnca

Nesrećni starac i starica su ubijeni nožem, a policija osnovano sumnja da je ubica njihov sin Goran Lukić (50)

  • 7

Beživotna tela Radovana Lukića (73) i njegove supruge Leposave (74) pronađena su u ponedeljak uveče u njihovoj porodičnoj kući u selu Lukovia kod Svilajnca. Njihov sin Goran Lukić (50) je uhapšen, zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Kako Telegraf saznaje, Goran Lukić je posle porodične svađe najpre za stolom sa nekoliko uboda nožem usmrtio oca a onda otišao u dvorište, gde je istim nožem zaklao majku.

- Seli su za sto da jedu zajedno. Došlo je do svađe između Gorana i Radoslava. Oni su se često svađali, uglavnom oko pića. Tada je Goran pobesneo, počeo da viče i uhvatio nož sa stola i napao oca. Majka je izašla u dvorište ali ju je brzo stigao. Istim nožem je presudio i njoj. Kada je završio svoj krvavi pir izašao je na ulicu ispred kuće i rekao komšinici: "Zovi policiju, ubio sam moje, zovi, prijavi da dođu" - pričaju komšije ove porodice.

Informaciju o tome da je policija pronašla tela nesrećnog para potvrdila je  portparolka Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović izjavio je da postoji osnovana sumnja da je Goran Lukić u porodičnoj kući ubio svoje roditelje - oca Radoslava i majku Leposavu

Petrović, koji je prisustovao uviđaju, rekao je "da su oni ubijeni nožem, a da je Goran posle zločina otišao kod komšije i rekao mu da je ubio roditelja i da zove policiju".

U ovoj porodici i ranije je bilo problema. Nekoliko puta je policija nalazila oružje u kući i intervenisala.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA