CRNA GORA: Niko ne sme da kupi imovinu Duška Šarića!

Ni na drugoj licitaciji nije bilo ponuda za zakup imovine Duška Šarića, brata odbeglog narko-bosa Darka Šarića. U zakup se nude noćni klub "Municipijum" u Pljevljima, oprema za proizvodnju betona, zatim buldožeri, bageri, kamioni...

  • 3

Na ponovljenoj javnoj licitaciji 19. jula, za zakup imovine Pljevljaka Duška Šarića (brata odbeglog Darka Šarića), kome se sudi za pranje novca, osim predstavnika Uprave za imovinu i novinara, prisustvovala je samo jedna osoba, koja je odbila da se predstavi.

Čovek je rekao da se zove Dejan, a da licitaciji prisustvuje kao "zainteresovana javnost". Odmah nakon završene procedure, praktično je odjurio iz zgrade stare Vlade, gde se nalazi Uprava za imovinu.

Vijesti su saznale da se radi o Dejanu Dragojloviću, koji ima beogradsku ličnu kartu, a koga su mediji u Srbiji u više navrata dovodili u vezu sa Stankom Subotićem Canetom i Duškom Šarićem.

U zakup se nude noćni klub "Municipijum" u Pljevljima za 2.000 evra mesečno, kao i oprema za proizvodnju betona, zatim buldožeri, bageri, kamioni, cisterne za gorivo i vodu...

Ukupna procenjena vrednost imovine za iznajmljivanje je oko 100.000 eura mesečno, ali je predviđeno da onaj ko je koristi dobije popust i do 25 odsto, ukoliko uzme sve radne mašine.

Dok se ne pronađe zainteresovani zakupac, Uprava za imovinu ima obavezu da obezbeđuje objekte, da ih osigurava i održava, i za to se mesečno iz budžeta izdvaja oko 4.000 evra.

Dragojlović je svojevremeno demantovao pisanje pojedinih srpskih medija, koji su tvrdili da je ovaj blisko sarađivao sa Šarićem i Subotićem. Mediji su 2011. pisali da je vlasnik firme DMD holding Dejan Dragojlović uhapšen 16. marta u akciji "Kraba" zbog zloupotrebe teške 12,5 miliona dinara koju je počinio u dogovoru sa Nenadom Borojevićem.

U javnosti je ostao upamćen i po ljubavnoj vezi sa pevačicom Gocom Tržan. On je jednom otkupio sve karte za njen koncert i tako bio jedini posetilac.

(Telegraf.rs / Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    30. jul 2013 | 14:49

    Kupice stranacki lopovi za sitne pare.

  • ДАШОНИ

    30. jul 2013 | 17:08

    ЗАТО ШТО ЋЕ ВОЂА МАСОНСКИ МИЛО СВЕ УЗЕТИ ЗА СЕБЕ

  • Bracala

    30. jul 2013 | 15:19

    Ko im je radio ove grbave biste na ulazu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA