POŽAREVAC: Pao ringišpil, desetoro dece povređeno!

Dvoje dece, koja su zadobila ortopedske povrede, do bolnice je prevezla Hitna pomoć, dok su ostalu decu u bolnicu odvezli roditelji. Uzrok pada ringišpila nije poznat

  • 5

Četvoro dece je teže, a šestoro lakše povređeno u utorak uveče, kada je pao ringišpil u Malom Crniću, nedaleko od Požarevca.

Kako je objavio dnevni list "Blic", uzrok pada ringišpila još nije poznat.

- Prilikom pada ringišpila u mestu Salakovac u blizini Malog Crnića kod Požarevca dvoje dece zadobilo je ortopedske povrede i ona se nalaze u požarevačkoj bolnici - kaže dežurni lekar Doma zdravlja u Požarevcu Miloš Milošević.

On je za RTS objasnio da je jedna devojčica zadobila povredu kuka, a dečak povredu leve potkolenice.

Milošević je dodao da ne bi trebalo da dođe do težih posledica i da su lekari blagovremeno deci ukazali pomoć i prevezli ih na Odeljenje za ortopediju Opšte bolnice Požarevac.

- Prevezli smo dvoje dece, ali izvestan broj dece su prevezli roditelji do bolnice. Ne znam o kom broju dece se preciznije radi, bilo je još povreda, na svu sreću povrede nisu teže prirode - rekao je Milošević.

(Telegraf.rs / Izvori: Tanjug, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA