PREPORUKA IZ LAGUNE: "Tamo gde mesec nije" Nejtan Fajler

U uzbudljivom romanu Fajlera "Tamo gde mesec nije" polako ćete utonuti u jednu neobičnu porodičnu priču, dok Legende II grupe vrhunskih pisaca nude fantastične priče koje vas vode u neki drugi svet

  • 0

Izdavačka kuća Laguna ove nedelje predlaže roman "Tamo gde mesec sja" autora Nejtana Fajlera, u kome na neverovatno emotivan način oslikava dirljiv portret porodice progonjene duševnim bolom, kao i dve knjige Legende II, grupe autora, slavnih pisaca fantastike okupljenim u jedinstvenom univerzumu mašte koji je ove autore proslavio širom sveta. Priče koje ne smete propustiti!

Tamo gde mesec nije

Nejtan Fajler

Ispričaću vam šta se dogodilo zato što će to biti zgodan način da predstavim svog brata. Zove se Sajmon. Mislim da će vam se svideti. Stvarno tako mislim. Ali za nekoliko strana biće mrtav. A posle toga više nikada nije bio isti... Pisanje o prošlosti je način da se ona iznova proživi, način da se ona opet odmota. Stavljamo svoja sećanja na komade hartije kako bismo znali da će ona uvek postojati. Ali ova priča nikada nije bila uspomena – ona je pronalaženje načina da se zaboravi. 

Ima knjiga koje ne možeš da prestaneš da čitaš, koje ti ne daju da zaspiš čitave noći. Ima knjiga koje te puštaju u skrivene delove života i prikazuju ih sa slikovitom verodostojnošću. Ima knjiga koje ti, zahvaljujući pukoj veštini odabira svake reči, danima ostaju u glavi. Tamo gde mesec nije jedna je od tih knjiga – hrabar roman jednog od naujuzbudljivijih novih glasova u savremenoj književnosti.

Legende II - Zmaj, mač i kralj

Grupa autora

Teri Bruks u Nesavladivom priča uzbudljivu priču o Džairu Omsfordu, naoružanom samo čarima iluzija, koji je na očajničkom zadatku da okonča razaranja zle knjige Ildač.

Džordž R. R. Martin u Zakletom maču nastavlja avanture Danka, mladog viteza lutalice i njegovog neobičnog štitonoše Jajeta u danima koji prethode događajima opisanim u Pesmi leda i vatre.

Dajana Gabaldon se pričom Lord Džon i sukuba vraća omiljenom junaku lordu Džonu Greju. Izvrstan triler sa elementima natprirodnog smešten u prve dane Sedmogodišnjeg rata.

Orson Skot Kard u Kraljici Jazua pripoveda priču o Alvinu Tvorcu i moćnom Misisipiju, predstavljajući nam zlikovce Džima Bouvija i Ejba Linkolna.

Elizabet Hejdon nam u Pragu pripoveda o strahotama razaranja Serendera i sudbini njegovih poslednjih branilaca.

Legende II - Seni, bogovi i demoni

Grupa autora

Nil Gejmen nam u Vladaocu udoline daje da zavirimo u sudbinu čoveka zvanog Senka nakon događaja iz Američkih bogova za koje je dobio nagradu Hugo.

En Mekafri će nam zagrejati srce pričom Iza međuprostora osvetljava najmisterioznije i najčudesnije mesto u Pernu.

Tad Vilijems u priči Najsrećniji mrtvi dečak na svetu istražuje čudni zagrobni život Orlanda Gardinera.

Robin Hob se u snažnoj priči Došli smo kući vraća u svet Trilogije o Vidovnjacima. Prognanici poslati da kolonizuju Uklete obale zateći će se kako tonu u opojan i smrtonosan san... Ili je to možda sećanje?

Robert Silverberg će u Knjizi promena zavrteti priču o ranoj istoriji Madžipura, ali i dalekoj budućnosti, posmatranoj kroz oči nadripesnika koji otkriva neočekivanu sudbinu.

Rejmond E. Fajst se u Glasniku okreće od velikih bitaka iz Sage o ratovima za Kapiju svetova ka priči o jednom vojniku, mladiću čija će životna avantura upravo početi.

Top lista Laguninih najprodavanijih izdanja:

1.A planine odjeknuše

Haled Hoseini

2.Sedam Sunaca i Sedam Luna

Žoze Saramago

3.Vidovite priče

Ljubivoje Ršumović, Dušan Petričić

4.Let

Vladimir Arsenijević

5.Jovanovo zaveštanje

Vanja Bulić

6.Dablin strit

Samanta Jang

7.Mia i ja: Mia i ždrebe jednoroga

Izabela Mon

8.Leto ljubavi

Kejti Ford

9.Spasitelj

Ju Nesbe

10.Poslednja Geteova ljubav

Martin Valzer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA