Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića!?

Pavle Opačić (35) iz Novog Sada će tokom noći biti priveden u sedište beogradske policije. Istragom će biti utvrđena uloga Opačića u ubistvu Nikole Bojovića

  • 1

U Kragujevcu je uhapšen Pavle Opačić (35) iz Novog Sada za kojeg policija sumnja da je direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe Zemunskog klana.

Opačić je uhapšen u ulici Cara Konstantina 20. A, njegovo hapšenje izveli su pripadnici UKP MUP-a Srbije u saradnji sa Žanadarmerijom i MUP-om Crne Gore. U toku je pretres stana.

Opačić će tokom noći biti priveden u sedište beogradske policije. Istragom će biti utvrđena uloga Opačića u ubistvu Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, koji u zatvoru u Španiji čeka ekstradiciju za Srbiju.

Za Opačićem se tragalo 10 dana nakon hapšenja Slobodana Šaranovića, osumnjičenog da je naložio i organizovao Bojovićevo ubistvo.

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tony

    2. avgust 2013 | 21:16

    Pa zar nisu do sada uhapsili jedno 6,7 bojovicevih ubica ???i kako to ceo grad je brujao koje ubio branu saranovica samo nasa murija nista nezna ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA