JEZIVO: Ubila trudnicu, pa joj izvadila bebu iz stomaka

Keti Koj uspela je zbog neuračunljivosti da izbegne smrtnu kaznu za ubistvo Džejmi Stajs

  • 1

Sud u američkoj državi Kentaki osudio je na doživotni zatvor Keti Koj (34) zbog ubistva trudnice u aprilu prošle godine. Ona je zaklala Džejmi Stajs i iz njenog stomaka izvadila bebu. Dečak je preživeo i danas živi sa ocem. Koj je uspela da izbegne smrtnu kaznu, ali nema pravo na uslovnu slobodu.

Keti Koj (34) iz Morgantauna osuđena je na doživotnu robiju bez mogućnosti uslovne slobode. Ona je prošle godine otela i ubila Džejmi Stajs (21). Najpre ju je na društvenoj mreži Fejsbuk namamila u obližnju šumu, i tamo je napala pištoljem, te joj nožem prerezala vrat i uzela dete. Policiji je sve priznala, a telo je pronađeno na jugu Kentakija 14. aprila 2011. godine, dan nakon što je Džejmi posljednji put viđena. Dečak Isajah Alen Stajs Rejnols, kog je Koj izrezala iz trudnice i odnela u bolnicu, trenutno živi sa ocem. Često posećuje porodicu svoje majke.

- Jako liči na majku kada je bila dete - kaže Džejmina majka Dženin.

Koj je žalbom ipak izbegla smrtnu kaznu zbog neuračunljivosti. Tužioci veruju da je u napad htela da uvuče i svoju ćerku staru 14 godina, koju je nagovarala da joj pomogne u ubistvu.

(Izvor: 24sata.hr)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA