Slušalac Radio Dalmacije poručio Severini da ne dovodi Milana! (AUDIO)

- Lepa je i naša je. Neka ona peva, ali samo da joj ovamo ne dolazi dragi. Neka ostane tamo gde mu je i mesto - poručio je slušalac popularnoj pevačici

  • 39

Severini je ovog leta baza rodni Split, odakle putuje na koncerte u sklopu svoje turneje, a s njom je stalno i maleni Aleksandar. Njenog 17-mesečnog sinčića jutros je čuvala baka, jer je Seve gostovala u programu Radija Dalmacije.

A tamo ju je dočekalo neugodno iznenađenje: jedan od slušalaca poručio joj je da u Split ni u Hrvatsku ne dovodi verenika Milana Popovića.

- Lepa je i naša je. Neka ona peva, ali samo da joj ovamo ne dolazi dragi. Neka ostane tamo gde mu je i mesto - poručio je slušalac popularnoj pevačici.

Nakon što je čula ove reči Severina je priznala kako se pribojavala komentara svojih sugrađana, ali Splićaninu koji oca njenog deteta ne želi da vidi u svom gradu nije uzvratila istom merom.

Ipak, nekoga je poželela razuveriti: slušateljki koja je rekla da ne voli da ide na njene koncerte poručila je da svakako na jesen dođe na njen splitski nastup kako bi se iz prve ruke uverila u kvalitet njene turneje. Rekla je da će se spektakl održati u Areni ili na Gripama.

(Telegraf.rs / Izvor: slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA