ĆIRO BLAŽEVIĆ: Tito je glumio frajera, a bojao se Jovanke

Slavni trener izjavio kako su Stane Dolanc i general Nikola Ljubičić morali da čuvaju Tita da ne ubije svoju suprugu Jovanku, koja je bila gazda u kući

  • 12

Proslavljeni trener Miroslav Ćiro Blažević rekao je za hrvatske medije da je Josip Broz Tito glumio mangupa a da se ustvari plašio svoje supruge Jovanke Broz.

Blažević je komentarisao veliki uspeh knjiga "Pedeset nijansi sive" i "Tri boje crne", koje govore o ženskoj seksualnosti i muško-ženskim odnosima iz posebnog ugla.

- Žene, koliko god mi mangupi hteli da bude drugačije, one su najvažnije na svetu. Svi veliki džekovi potpali su pod uticaj žena, čak i veliki Maršal. Pokazalo se da je zapravo bio papak i da je strahovao od Jovanke. Dolanc i Ljubičić morali su da ga čuvaju od nje, da je ne ukoka. Bio je apsolutni papak. Ja sam odmah i to samo po jednoj slici video, po načinu na koji je gleda, da su mu pune gaće a da je ona u stvari gazda. E to što se onda samo naslućivalo danas se jasno vidi - rekao je o Titu Miroslav Blažević.

Za knjige poput "Tri boje crna", Blažević kaže da je normalno da privlače masovnu publiku, jer o tabu temama govore na dosad nezamislivo otvoren način. Žene žele čitati o sebi u novoj ulozi.

- Žene su gazdarice i to je to - kaže Blažević, koji je uvek tvrdio da nije takav švaler kako se o njemu govori, nego obrnuto.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blok45

    3. avgust 2013 | 19:03

    A ti si za ludnicu odavno

  • Marko

    3. avgust 2013 | 20:29

    Sad svi frajeri kad je Tito mrtav, zast takve stvari nisi govorili dok je bio ziv?? Sve junak do junaka, eh moj čiro....

  • Ne laprdaj

    3. avgust 2013 | 19:24

    Ciro ne laprdaj ti samo o Titu gnjido licemerna..za tebe je Tito Bog bogova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA