Devojčin stric silovao njenog dečka, jer se protivi njihovoj vezi?

D. S. je, navodno, pretukao S. T. i naterao ga da ga oralno zadovolji u blizini kanala Dunav-Tisa-Dunav

  • 18

S. T. (33) iz Novog Sada tvrdi da ga je D. S., stric njegove devojke, naterao da ga oralno zadovoljava, a kao razlog naveo to što se protivi njihovoj vezi. S. T. je silovanje i prebijanje prijavio novosadskoj policiji.

Kako piše dnevni list "Alo", mladić je u policiju došao pretučen i uplašen.

- Posle nekoliko minuta otvorio je dušu i počeo da priča. Rekao je da je dva sata pre silovanja bio kod svoje devojke K. S. (18) u njenoj kući. Tada ga je pozvao njen stric i rekao da ako može izađe iz kuće i da ima nešto da mu kaže - kaže neimenovani izvor ovog lista.

Prema priči silovanog mladića, ispred kuće ga je sačekao devojčin stric sa još jednim momkom P. I., a potom su ga oni, kako je ispričao, iznenada stavili u kola i odvezli na kanal Dunav-Tisa-Dunav.

- Bio je mrak, tako da nisam video marku automobila. Ugurali su me u njega. Vozili smo se do kanala, a oni mi ništa nisu govorili. Kada smo tamo stigli, oni su me izbacili iz kola i počeli da me biju. Jedan i drugi na smenu. U jednom trenutku stric moje devojke je svukao pantalone i tražio da ga oralno zadovoljim. Nisam imao izbora, to sam i uradio - ispričao je silovani momak inspektorima.

Kao motiv silovanja oštećeni je naveo protivljenje porodice njegove devojke njihovoj vezi.

S. T. i P. I. su, navodno, ostavili S. T. pored kanala.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefff

    5. avgust 2013 | 09:49

    ovo je nerealno covek od 33 godine da je primoran da pusi,ma daj!

  • Konan

    5. avgust 2013 | 09:57

    Stric jedva docekao.

  • gaja

    5. avgust 2013 | 09:57

    Evo vam primera šta se događa u zatucanim i primitivnim sredinama gde je jedina dopuštena seksualna orjentacija ona heteroseksualna. Stic je očigledno istraumirani i suspregnuti gay ceo svoj život,moralo je da pukne kroz nasilje i sumanuto ponašanje! Pa vi i dalje odgajajte decu da je homoseksualnost bolest,pa nek raste broj ludaka,siledžija i manijaka koji bi bili posve normalni ljudi da su mogli slobodno seksualno da se izraze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA