TEŠKA NOĆ: Osmoro povređeno u pet udesa u Beogradu

Šest muškaraca i dve žene povređeni su u udesima na Adi Ciganlniji, Batajničkom, Ugrinovačkom i auto-putu, kao i u Ulici majora Zorana Radosavljevića

  • 0

Osam osoba je povređeno u pet saobraćajnih nesreća koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, kaže koordinator za odnose sa javnošću u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

U udesu koji se dogodio na Obrenovačkom putu kod Ade Ciganlije oko 20 časova motociklista (27) zadobio je hematom glave i otvoren prelom skočnog zgloba.

U drugom delu grada, u Ulici majora Zorana Radosavljevića, muškarac (52) zadobio je kontuziju glave u udesu koji se dogodio oko 19.10 časova.

Na Batajničkom putu u smeru prema Novoj Pazovi oko 1.30 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je muškarac (42) zadobio prelom nosa.

Tri osobe su u udesu oko 23.25 časova na uključenju sa Tošinog bunara na auto-put zadobile istegnuće vratnog dela kičme. Dva muškarca stara oko 33 i oko 29 godina i devojka (19) prevezeni su u KBC Bežanijska kosa.

Dve osobe su povređene u udesu oko 22.50 časova na Ugrinovačkom putu. Muškarac (36) zadobio je kontuziju glave, komocioni sindrom, a žena (33) zadobila je kontuziju kolena i žalila se na glavobolju.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 114 intervencija od kojih 25 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA