Majka predozirala dete (4) bensedinima!

J. I. (37) priznala je da je četvorogodišnjoj ćerci davala lekove za smirenje, među kojima je bio i bensedin. Devojčica je kolima Hitne pomoći prevezena u Dečju bolnicu u Tiršovoj

  • 3

Psihički rastrojena Jelena I. (37) iz Paraćina iz još uvek nepoznatih razlog, davala je četvorogodišnjoj ćerkici lekove za smirenje među kojima je bilo i bensendina. Jelena i suprug imali su mnogo problema i da su se često svađali. U Centru za socijalni rad u Paraćinu još uvek nema informacija da li se radi o njihovim korisnicima

Komšije u paraćinskom naselju "7.jul", u kome uglavnom stanuju izbeglice i korisnici Centra za socijalni rad, kažu da su se supružnici mnogo i burno svađali.

- Bile su to katastrofalne svađe. Ta žena se nije svađala sa komšilukom, bila je sa svima fina, ali u kući katastrofa. Decu je lepo čuvala, uvek su bila čista. Deca su im kao lutkice, mnogo su lepi devojčica i šestogodišnji dečak. Mala je pre mesec dana imala operaciju, širili su joj mokraćne kanale, možda tu treba tražiti razlog zašto je detetu dala tablete - kažu komšije i dodaju da su deca bežala od kuće kada bi počinjale svađe.

- Deca su odlazila u komšiluk kada bi počinjao taj haos. Policija je dolazila često. Suprug joj je na poslu po ceo dan, keramičar je. Verovatno je sada sina odveo kod brata. I svekrva živi sa njima i sa njom se svađala mnogo. Svekrva je danas valjda otišla kod devojčice u Beograd - kažu komšije.

U Centru za socijalni rad u Paraćinu nismo uspeli da dobijemo odgovore jer je direktorka na odmoru.

Četvorogodišnja devojčica primljena je u Dečju bolnicu u Tiršovoj nakon što je otkrivelo da joj je majka davala bensendine. Majka, koja od ranije ima psihičkih problema, nakon otkrivanja slučajeva je odvedena u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević". Slučaj je prijavljen beogradskoj policiji, a majka je priznala da je detetu davala lekove za smirenje.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane vrsac

    6. avgust 2013 | 17:36

    strasno.treba joj oduzeti to dete i zatvoriti je na duze vreme!

  • Bunt!

    6. avgust 2013 | 16:38

    Jaoooj...malj u glavu!

  • gde je pravda

    6. avgust 2013 | 16:57

    Crkla da Bog da obesila bi je odma bezdusnica.zasto takvim nepodobnim osobama socijalno ne oduzme dete?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA