KO LAŽE: Napolju plus 43, u kolima 50, zvanično 34!

Čitalac Telegrafa fotografisao je na pumpi u Ulici Jurija Gagarina ekran koji pokazuje da je napolju ravno 43 stepena. Drugi čitalac poslao nam je fotografiju na kojoj se vidi da termometar na kontrolnoj tabli u kolima pokazuje čak 50

  • 19

Paklene vrućine u Srbiji!

U Beogradu je danas, kao i širom Srbije, pravi tropski dan, pa se građanima savetuje najstroži oprez kako bi sačuvali svoje zdravlje.

Čitalac Telegrafa fotografisao je na pumpi u Ulici Jurija Gagarina ekran koji pokazuje cene benzina, na kojem je zabeleženo da je napolju ravno 43 stepena!

Drugi čitalac poslao nam je fotografiju na kojoj se vidi da termometar na kontrolnoj tabli u kolima pokazuje čak 50 stepeni!

Interesantno da je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije u 18 časova navedeno da je u Beogradu 34 stepena, dok je "subjektivni osećaj" temperature 37 stepeni. Prema tim podacima danas je u Srbiji najtoplije u Ćupriji, gde je izmereno 36 stepeni, a "subjektivni osećaj" je kao da je 38.

Najhladnije je na Kopaoniku, gde je zabeležen svega 21 stepen.

Sličan scenario očekuje nas sve do petka, do kada će temperatura iz dana u dan rasti do maksimalnih plus 39 u četvrtak, a onda nas, kako kažu metereolozi, očekuje osveženje i pad temperature za bar deset stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miroslav

    6. avgust 2013 | 18:11

    Javnost nikada ne pise pravu istinu kada je u pitanju temperatura samo da nebi proglasili vanredno stanje u zemlji a radnici sto se prze na otvoreno bas nekoga briga zato.

  • Vladan

    6. avgust 2013 | 18:12

    Temperatura se meri u hladu, 1 metar iznad zelene povrsine! SVe ostalo je zamajavanje!

  • русија

    6. avgust 2013 | 18:21

    законом морају прописати ванредно стање, а то би значило обуставу рада итд. Лажу нас све живо тако да је ово мачији кашаљ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA