BRUTALNO: Devojka u Splitu ipak silovana mikserom!

Splitsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Roka Š. (21) zbog brutalnog silovanja rotirajućim predmetom i nanošenja teških telesnih povreda koje je devojka jedva preživela, samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara

  • 25

Posle osam meseci istrage  splitsko Županijsko državno tužilaštvo podnelo je optužnicu protiv Roka Š. (21), koji je u novembru prošle godine, na žurki u Podstrani, gotovo ubio dvadesetogodišnju devojku brutalno je silujući. Veštaci su utvrdili da su joj povrede nanete rotirajućom spravom, najverovatnije mikserom.

Devojka je preživela samo zahvaljujući tome što je jedan prijatelj ušao u dnevni boravak u kojem je bila s Rokom da bi iz frižidera uzeo meso za roštilj. On je zatekao stravičan prizor, počeo je da urla i odmah pozvao Hitnu pomoć. Pravovremenom lekarskom intervencijom devojka je spasena.

Šta se događalo u tih 40 minuta iza zatvorenih vrata, niko tačno ne zna. Roko Š. tvrdi da se ne seća. Ni nesrećna devojka ne zna šta joj je monstrum radio s obzirom da je od bola pala u komu. Predmet kojim su joj nanete povrede nije pronađen.

Istragom je utvrđeno da je devojka tog 16. novembra do podne bila na predavanjima. Oko 14 sati preko Fejsbuka od Roka Š. stigao joj je poziv za žurku u Podstrani. Znala ga je od ranije jer  je dolazio kod nje kući da ga podučava matematiku. Prijatelji i njeni roditelji rekli su da mu se ona sviđala. Ona je po podne otišla na zabavu u Podstranu.

Bilo je pozvano osmoro mladih – četiri devojke i četiri mladića. Kupili su piće i meso za roštilj. Društvo je dosta pilo, devojka se napila. U jednom momentu društvo je napustilo sobu i ostavilo devojku i Roka same, ugasivši im svetlo. Četrdeset minuta bili su sami u sobi.

Kad je vlasnik kuće potom ponovo ušao, doživeo je šok. Onesveštena devojka ležala je u lokvi krvi, a iznad nje, sav krvav, stajao je Roko. Hitna je stigla za desetak minuta.

 

Ona je u komi odvezena u bolnicu, gde je odmah operisana, ali će imati trajne posledice. Oko 19 sati stigla je i policija. Od 17. novembra do 9. januara Roko je bio u istražnom zatvoru, a trenutno je na slobodi.

"Svesno i s direktnom namerom, silovao je devojku, iako je znao da je nemoćna da se brani, gurajući joj nepoznatu rotirajuću spravu u telesne šupljine, s nedirektnom je namerom pristao da je usmrti. Znao je da je to može ubiti, ali je ipak upotrebio, pristajući tako na posledice", stoji između ostalog u optužnici.

(Telegraf.rs / Izvor: Kip.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TnT

    6. avgust 2013 | 19:40

    Ubiti skota , lagano, rotirajucom spravom, da vidi kako je bilo toj jadnici.

  • Zlatica

    6. avgust 2013 | 19:41

    Cekaj cekaj...on je mucenicu u komu bacio od bolova i sada je na slobodi? A da ga nisu pustili da mu njena porodica presudi...jedino bih tako razumela....

  • Miljan

    6. avgust 2013 | 20:00

    E sad njemu treba nabiti mikser tj. one viljuske od miksera, i to ne jednu, nego obadve i ukljuciti mikser na najvecu brzinu, da sad oseti on kako je bilo njoj.. Takve idiote treba streljati.. Jadna ona, zbog idiota imace posledice celog zivota, steta sto nisam neka vlast, inace, znao bih ja sta bi' stakvim idiotima.. STRASNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA