Unuk Jovana Krkobabića džipom udario devojčicu!

Nesreća se dogodila van pešačkog prelaza u Ulici Jurija Gagarina u blizini tržnog centra "Delta city". Džip je prešao devojčici preko noge

  • 18

Marko Krkobabić (21), unuk Jovana Krkobabića, džipom je oborio devojčicu M. M. (13) na Novom Beogradu, saznaje Telegraf.

Nesreća se dogodila van pešačkog prelaza u Ulici Jurija Gagarina, u blizini tržnog centra "Delta city".

Krkobabić se kretao u smeru ka Gandijevoj ulici. Džip je prešao devojčici preko noge.

Ona je prebačena u bolnicu u Tiršovoj, gde su joj konstatovane lake telesne povrede. Devojčica je zadržana na posmatranju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    7. avgust 2013 | 01:22

    Interesantno je da momak od 21 godine ima dzip, a otac i deda su mu penzioneri. Verovatno je, ili veoma sposoban (geni su to), ili su mu otac i deda ustedeli od onih penzionerskih dodataka.

  • Урош

    7. avgust 2013 | 01:04

    Вероватно је возио 26 на сат, и девојчица се бацила под точак..

  • Best Djole

    7. avgust 2013 | 04:54

    Van pesackog prelaza i preko noge. Znaci ako sam dobro razumeo, tockom joj je pregazio stopalo. Verovatno oboje snose krivicu. On kao vozac dzipa koji ima 21. godinu i jos nije naucio da izbegava bahate preletace ulica na neobelezenim mestima, a ona zbog toga jer nije naucila da ulicama vladaju vozaci bez imalo osecaja za druge usesnike u saobracaju (bez obzira ako ti "drugi" ucesnici takodje krse pravila). Znam da nije bas uporediva situacija, ali ajde da ispricam sta se meni desilo pre par dana. Idem neosvetljenim seoskim putem i preko citave desne strane (2/3 desne strane) rupa. Iz rupe ka levoj strani kolovozne trake je izasao jez i krece ka ivici puta (levoj). Imao sam dve mogucnosti: da izbegnem rupu i da zgazim jeza ili da predjem preko te ogromne rupe. Izabrao sam ovo drugo i iskrivio tocak. Ali de ne hajem, vozim juga i nije skupa opravka, a i jedna zivuljka je nastavila da dise. Naravno, krivim jebenog jeza sto se majao po putu i nije postovao pravila saobracajna i sto sam sebi napravio sranje umesto da gazim posto sam bio jaci i moglo mi se... Ali eto, desi se, pogresi covek.. Inace, imam 22 godine, vozim jugo floridu i sada nemam para za opravku, ali sam zadovoljan sobom nakon sto procitah ovu vest. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA