Pucao u trudnu suprugu koja s njim čeka osmo dete, ranio i sina

Utvrđeno je da je ženska osoba zadobila prostrelnu ranu šake i povredu podlaktice od projektila koji je u nju ispalio njen suprug. Njihovo dete zadobilo je povredu šake

  • 3

Dalibor Mitrović (37) iz mesta Bokani kod Kneževa uhapšen je zbog sumnje da je pucao u svoju osam meseci trudnu suprugu. Tom prilikom povređen je i njihov sin.

Kako saznajemo, policiji je prijavljeno da se žena sama ranila, ali je ubrzo otkriveno da je u stvari Mitrović pucao u nju iz puške. Policija u Kneževu o ovom slučaju obaveštena je oko sedam časova. Prijavljeno im je da je u porodičnoj kući došlo do samoranjavanja ženske osobe iz vatrenog oružja. Odmah je obaveštena služba Hitne pomoći koja je trudnicu prevezla u banjalučki Klinički centar.

- Utvrđeno je da je ženska osoba zadobila prostrelnu ranu šake i povredu podlaktice od projektila koji je u nju ispalio njen suprug. Njihovo dete zadobilo je povredu šake, odnosno ogrebotine od prozorskog stakla - saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Mitrović je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična dela pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja. Meštani sela Bokani kažu da se povređena žena zove Slađana i da sa suprugom čeka osmo dete.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic / Ž.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VforV

    8. avgust 2013 | 19:01

    Frajeru,pucao si u trudnu zenu,a prijavio si samoranjavanje... J*bo bih ti ja mamu!

  • Lily

    8. avgust 2013 | 23:57

    Nema ništa gore! Bolesnih li ljudi majko moja! Smrtna kazna!

  • MIKIVELIKI

    9. avgust 2013 | 12:22

    Zasluzeno.....dobijeno...to je to....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA