Ubio ženu jer ga je tukla, pa okačio sliku leša na Fejs

Na Derekovom profilu se vide komentari njegovih prijatelja koji se mahom u čudu pitaju šta je to napisao, a fotografija mrtve Medinine supruge povučena je nakon oštre reakcije javnosti

  • 9

Nakon što je ubio svoju suprugu, jer ga je maltretirala, Derek Medina (31) iz Majamija okačio je fotografiju njenog leša na svoj Fejsbuk profil podelivši tako ovaj gnusni čin sa brojnim "prijateljima".

- Verovatno ću otići u zatvor ili će me osuditi na smrtnu kaznu jer sam ubio svoju suprugu. Volim vas, nedostajaćete mi, čuvajte se, svi vi sa Fejsbuka... Uskoro ćete me videti u vestima. Žena me je tukla. Jednostavno više nisam mogao da podnosim njeno maltretiranje i zato sam uradio to što sam uradio. Nadam se da ćete me razumeti - napisao je Medina na svojoj stranici.

Na Derekovom profilu se vide komentari njegovih prijatelja koji se mahom u čudu pitaju šta je to napisao, a fotografija mrtve Medinine supruge povučena je nakon oštre reakcije javnosti.

Policija je objavila da je Medina ustrelio svoju suprugu nakon žestoke svađe, a da je incidentu prisustvovala i njihova maloletna ćerka, koja tom prilikom nije povređena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    9. avgust 2013 | 03:47

    a da je ovo zena uradila,bilo bi "ako i treba,ne sme niko da te zlostavlja".......

  • Boki

    9. avgust 2013 | 00:52

    Strasno, emocije su mi podeljene. Mozda covek i nije kriv, ali je velika greska objavljivanje na fb umesto da je odmah pozvao policiju i predao se.

  • Lily

    8. avgust 2013 | 23:44

    Dokle ovaj svet ide ? Sve više i više bolesnih umova! Strašno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA