BAR: Prebio devojku, pa joj zapalio auto

Uhapšeni S. R. polio je benzinom i zapalio zadnji deo vozila "folksvagen", a zatim grubo vređao i fizički napao D. R., udarivši je više puta pesnicama u glavu

  • 7

Crnogorska policija uhapsila je u Baru S. R. (32), jer je pretukao svoju devojku D. R. i potom joj zapalio automobil, saopšteno je danas u Podgorici.

Uprava policije Crne Gore je navela da je S. R. u naselju Šušanj polomio kamenom zadnje staklo na "folksvagenu", barskih registarskih oznaka, koji je bio parkiran u blizini kuće njegove devojke.

Potom je benzinom polio zadnji deo vozila i zapalio ga, usled čega je automobile u znatnoj meri oštećen.

- Tom prilikom požarom je oštećeno i vozilo marke "audi" u vlasništvu M. V. iz Prijepolja, koje se nalazilo u neposrednoj blizini - saopšteno je iz policije.

S. R. je potom grubo vređao i fizički napao D. R. i udario je više puta pesnicama u glavu, zadavši joj lake telesne povrede.

- Nakon hapšenja S. R. je, uz krivičnu prijavu, predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru na dalju nadležnost - saopštila je crnogorska policija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loko

    9. avgust 2013 | 11:43

    Kakva MUSKARCINA!!!

  • Sanela

    9. avgust 2013 | 13:15

    Pa šta i ako vara? Niko nema pravo nad nikim,do groba,ako se druga strana protivi,i nece zajedničku vezu,.. Ćao ,zbogom i kraj,,,nije njegova robinja.

  • mladen

    9. avgust 2013 | 11:37

    a zasto nije upucen u psihijatrijsku bolnicu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA