BUDIMO SOLIDARNI: Pomozite Mariji, trudnoj i oboleloj od raka!

- Najvažnije mi je da sredim krov, da nam ne kisne za vrat. Sad je leto, ali ne mogu da čekam jesen ili zimu pod krovom koji prokišnjava. Građevinski materijal mi je najpotrebniji - kaže Kastratovićeva za Telegraf

  • 7

SOLIDARNOST NA DELU! Samohranoj majci Mariji Kastratović, trudnoj i oboleloj od raka i sa vrlo skromnim primanjima, pomogao je veliki broj građana, od kojih su neki za njenu priču čuli čak i u Španiji. Marija je zahvalna svima, ali njeni problemi još uvek nisu rešeni i velika pomoć još uvek joj je potrebna.

- Stižu mi paketi hrane i odeće. Svako jutro dođe po jedan paket hrane, stigli su mi paketi odeće i za sina i za bebu - kaže Marija za Telegraf i dodaje:

- Zvala me je jedna "naša" žena iz Španije. Tamo su čuli za moju priču, skupilo se nekoliko porodica koje tamo žive i rade i poslali su mi dva paketa odeće za oba deteta.

Pomoć i podrška koju je dobila čim je Telegraf objavio apel za pomoć doprinela je da se Marija i zdravstveno oseti bolje:

- Idem na terapije redovno, sad mogu kao svaka normalna žena da odem kod lekara. Mnogo sam rasterećenija i mnogo se bolje osećam.

Prema Marijinim rečima, na računu sada ima i dovoljno novca za radove na kući i popravku krova. Ipak, kako kaže, pomoć u građevinskom materijalu joj je još uvek neophodna:

- Najvažnije mi je sad da sredim krov, da nam ne kisne za vrat. Sad je leto, ali ne mogu da čekam jesen ili zimu po krovom koji prokišnjava. Građevinski materijal mi je najpotrebniji trenutno.

Pomoć za Mariju možete uplatiti na račun u Banci Intesa broj 160-5100100302805-28.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Владимир

    17. avgust 2013 | 19:17

    помоћи ћу. већ у понедељак. браво за Телеграф

  • ada

    17. avgust 2013 | 21:05

    Boze...tuga! Bravo za Telegraf! Pravi ste. Nastavite da pomazete ljudima.

  • Aaa

    17. avgust 2013 | 19:13

    Samohrana a trudna.. Sramote za tog oca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA