USKORO U BIOSKOPIMA:"Mi smo Milerovi" - porodica na neobičnom putovanju

Milerove dobijate kada spojite dilera sa principima, striptizetu kao izmišljenu ženu, buntovnicu sa razlogom i nevinog momka. Kako se oni zabavaljaju na naizgled sasvim običnom putovanju u Meksiko, pogledajte u filmu "Mi smo Milerovi"

  • 0

Milerovi premijerno stižu u bioskope od 15. avgusta! Milerove dobijate kada spojite dilera Dejvida, striptizetu, buntovnicu i nevinog momka. Film prati ovu porodicu "dostojnu poštovanja" na njihovom putu za Meksiko. To u početku zvuči kao odličan plan, ali na kraju će se ispostaviti da i nije tako dobar. I to ne samo zbog toga što oni više puta krše zakon i što su im kraljevi droge stalno za petama.

Dejvid Klark je sitni diler droge koji prodaje svoju robu iz ranca. Nakon nevolje koja ga je snašla, poslat je u misiju da povrati ogromnu količnu marihuane. Rešenje kako to da ostvari, navodi ga da preživljava najgoru noćnu moru. On je u društvu ljudi koji mu i nisu dragi, čak iako je on taj koji ih ubeđuje da krenu zajedno, kao lažna porodica. Iako je diler opojnih narkotika, on ima svoje principe: svoju robu nikada ne prodaje deci. I šta tu može da krene naopako? Pa, mnogo toga.

Naučiće na teži način da loša dela ne prolaze nekažnjeno. Biva opljačkan, a oni koji su mu ukrali i robu i keš, ostavljaju ga na milost njegovom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati, Dejvid mora da postane veliki igrač i smišlja fenomenalan plan - izmišljenu porodicu: za ženu uzima svoju komšinicu striptizetu Rouz, a dete mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija. I tako nastaju "Milerovi".

U ovoj zanimljivoj komediji zabavljaće vas: Dženifer Eniston, Džejson Sudeikis i Ed Helms.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA