Uhapšen monstrum koji je unakazio trudnu ženu

Zbog sumnje da je brutalno pretukao trudnu suprugu Jelenu S. nanevši joj tešeke povrede policija je uhapsila Željka Ž. iz Omoljice

  • 22

Željko Ž. (30) iz Omoljice uhapšen je pod sumnjom da je u noći između 3. i 4. avgusta brutalno prebio svoju nevenčanu suprugu Jelenu S. (27) koja je u osmom mesecu trudnoće. On je ženu premlatio jer navodno sumnjao da je dete njegovo. Nasilnik je toliko udarao rukama i nogama da joj je polomio vilicu i pocepao bubreg. Lekari se bore da ženi spasu bubreg.

Željko je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Pančevu. Kako saznaje Informer od Jeleninih komšija ovo nije prvi put da je Željko prebija, međutim ona ga iz sraha nije prijavljivala, čak je i u nedelju kad je dospela u bolnicu tvrdila da je pala.

Susedi koji su čuli vrisku i zapomaganje iz kuće nisu smeli da joj pomognu jer  su se bojali da će Željko nasrnuti i nanjih, a sumnjaju i da ima pištolj u kući.

Jelena ima sina iz prvog braka i ćerkicu sa Željkom, koja je na žalost bila i svedok prebijanja majke.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coA

    10. avgust 2013 | 00:54

    Odmah majmuna uza zid..

  • cica Draza

    10. avgust 2013 | 01:08

    U bunar sa vezane ruke i noge. Takvi nam ne trebaju u Srbiji

  • Nenad

    10. avgust 2013 | 02:04

    Joj bre,pa ovakve odmah kastrirati i ruku sa kojom je tukao i nogu,amputirati.. pa rodjace dodji tuci mene,a ne trudnu zenu,kako bih ti sada sve kosti polomio zivota mi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA