Ujela ga ajkula kad je pokušao da je poljubi! (VIDEO)

- Ispljunula me je. Izgleda da joj nisam bio ukusan - kazao Dejv Marsel, koji godinama radi kao instruktor ronjenja i turiste vodi u obilazak Elbou grebena na Floridi

  • 4

Instruktor ronjenja Dejv Marsel zadobio je lakše povrede kada ga je za usne ujela ajkula nakon što je pokušao da je poljubi.

Dejv Marsel godinama radi kao instruktor ronjenja i turiste vodi u obilazak Elbou grebena na Floridi gde imaju priliku da se druže sa divljim svetom ispod vode, a glavna atrakcija su ajkule.

Te ajkule obično nisu agresivne i vole da se maze. Marsel je obično pokazivao svoju ljubav prema njima tako što ih poljubi, međutim jednog dana, ajkula je ujela Marsela. Taj momenat snimljen je kamerom Diskaveri kanala kao deo serijala "Shark week".

Mareselova greška je bila ta što je ajkulu prvobitno prevrtao, pre nego što je poljubio. On nije shvatio da su oči ajkule na vrhu njene glave, a bila je naopako okerenuta, tako da nije mogla da ga vidi i pretpostavila je u pitanju riba kojom je obično hrane. Tako ga je ujela sa 500 oštrih zuba.

Onog momenta kada je shvatila da je u pitanju ljudsko meso, ajkula je samo otplivala dalje.

- Ispljunula me je. Izgleda da joj nisam bio ukusan - rekao je kasnije Marsel.

Na svu sreću ovaj ujed nije bio opasan i neće ostaviti Marselovo lice deformisano, ali je sanacija zahtevala 286 šavova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA