KRIVOKAPIĆ: Sin mi nije rodbina

- Sa mnom je putovao devetogodišnji sin, a on mi nije rodbina. On nije napravio nikakve troškove državi Crnoj Gori, a na svim svetskim i evropskim finalima prisustvuje neko iz vrha država finalista - kaže predsednik Skupštine CG povodom afere oko putovanja o trošku građana

  • 4

Predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić je, pokušavajući da opravda put u Barselonu na račun Vaterpolo saveza te države, istakao da mu "sin nije rodbina".

Naime, Krivokapić je u centru afere u kojoj je o trošku građana Crne Gore čarter-letom otišao u Barselonu na finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u vaterpolu i poveo sa sobom brojne saradnike, ministre, poslanike i članove rodbine.

- Sa mnom je putovao devetogodišnji sin, a on mi nije rodbina. On nije napravio nikakve troškove državi Crnoj Gori, a na svim svetskim i evropskim finalima prisustvuje neko iz vrha država finalista - rekao je Krivokapić u zvaničnom saopštenju.

Avio-kompanija "Montenegro erlajns" prošlog petka je organizovala čarter-let za Barselonu za crnogorsku vaterpolo reprezentaciju i stručni štab. Međutim, umesto da preveze sportiste i navijače, u avionu su se našli političari i njihove porodice i prijatelji. Da stvar bude još gora, oni su svoje račune uredno ostavili da ih plati savez, za koji je avion i bio planiran.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA