FBI ubio otmičara devojčice!

Agenti FBI su pronašli i ubili čoveka za kojeg se sumnjalo da je u Kaliforniji kidnapovao tinejdžerku Hanu Anderson (16), nakon što joj je ubio majku i brata

  • 4

Agenti FBI su pronašli i ubili čoveka za kojeg se sumnjalo da je kidnapovao tinejdžerku u Kaliforniji i zatim sa njom pobegao u divljinu savezne države Ajdaho.

Kidnapovana devojčica, 16-godišnja Hana Anderson, pronađena je i nalazi se "u prilično dobrom stanju", izjavio je šerif okruga San Dijego, Bil Gor, i dodao da će ona biti prebačena u bolnicu, prenela je agencija AFP. Džejms Li DiMađo (40) je ubio Haninu majku Kristinu Anderson i mlađeg brata, osmogodišnjeg Itana, čija su tela pronađena 4. avgusta u zapaljenoj DiMadjovoj kući u Bulevaru, gradiću istočno od San Dijega u Kaliforniji.

Otmičar, za kojeg Hanin otac Bret Anderson navodi da je bio blizak porodični prijatelj, pronađen je nakon što je jedan građanin dojavio da je na udaljenoj lokaciji u centralnom Ajdahou primetio muškarca i devojčicu.

Policija je iz vazduha uočila mesto na kojem su kampovali DiMađo i oteta devojčica, nakon čega su na lice mesta stigli agenti FBI-a, od kojih je jedan ubio otmičara. Nije poznato da li je on bio naoružan i da li je pucao na agente.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    11. avgust 2013 | 11:33

    Nije ni vazno da li je bio naoruzan i da li je pucao. Dovoljno je vec uradio.

  • milan

    11. avgust 2013 | 11:14

    Tako se to radi!

  • Za Masina za ves

    11. avgust 2013 | 17:20

    Idi se bori za prava roma koji dobiju stan pa ga urnisu ili iznajme I vrate se u cergu, za prava pit bulova koji izujedaju decu, za prava pedofila na ne znam sta I kakva prava oni vec mogu zahtevati... Jok nego ce tog manijaka da izdrzvaju 40 godina I hrane I oblace I opet ce se naci neko kao ti ko ce reci da nema normalne uslove. Jer ubice osmogodisnje dece zasluzuju normalne uslove za zivot!!! Gde ide ovaj svet sa pravim svega I svacega I svakoga???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA