HOROR U BORU: Maloletnik (15) seksualno zlostavljao mlađe dečake!

On je nekoliko dečaka, uz pretnju batinama, naterao da se skinu, naslone uz zid i masturbiraju, a to je sve snimao mobilnim telefonom. Ko odbije dobijao je batine

  • 8

Dečak iz Bora, star 15 godina, poslednjih godinu dana mučio je i seksualno zlostavljao nekoliko mlađih dečaka.

On je dečake, pre nekoliko dana, uz pretnju batinama, naterao da se skinu, naslone uz zid i imitiraju seksualni odnos, a to je sve snimao mobilnim telefonom. Tada ga je i otkrila majka jednog od zlostavljanih dečaka, koja je tu slučajno naišla.

Zlostavljani dečaci su priznali da ih je stariji dečak, terao i da masturbiraju pred njim, dok ih je on snimao mobilnim telefonom i pretio im da će snimak postaviti na internet. Ko je odbio da se povinuje naredbama nasilnika, bio je tučen.

Roditelji zlostavljanih dečaka su podneli prijavu protiv dečaka koji je zlostavljao njihovu decu, ali i protiv njegovih roditelja.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    11. avgust 2013 | 14:11

    Од њега ће бити криминалац, силоватељ, или убица. Човек никада...

  • Maki

    11. avgust 2013 | 14:02

    Mali odmah u zatvor za maloletnike, najmanje 10 god. Robije

  • Niko bitan

    11. avgust 2013 | 14:43

    U kakvoj zemlji zivimo, nista nije strano! Cega se normalan covek stideo, sad se time vecina ponosi! Kad u Evropu i svet treba preko guzice da udjemo, sta da ocekujemo od dece koja nista normalno ne mogu videti! Sta ocekivati od dece koja vide da u ovoj zemlji uglavnom lopovi i kriminalci dobro zive i imaju a ostali zive na recku i od danas do sutra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA