Udovica Stiva Džobsa pronašla novu ljubav

Lorin Pauel Džobs je u romantičnoj vezi sa bivšim gradonačelnikom Vašingtona Edrijanom Fentijem

  • 4

Lorin Pauel Džobs, udovica osnivača kompanije "Epl" Stiva Džobsa, koji je umro pre dve godine, pronašla je novu ljubav i sada je u romantičnoj vezi sa bivšim gradonačelnikom Vašingtona Edrijanom Fentijem.

Lorin je u braku sa Džobsom bila 20 godina, kako sama kaže nju i Edrijana vezala je zajednička strast prema školskim reformama za koje se zalažu. Upoznali su se na jednoj konferenciji iz oblasti obrazovanja 2011. godine.

Njihovo prijateljstvo se razvilo u romantičnu vezu nedugo nakon što je Fenti objavio da će napustiti svoju suprugu, rekao je izvor blizak paru za Vašington Post.

Fenti je bio 15 godina u braku, dok je gospođa Džobs, majka troje dece, nasledila imovinu vrednu 10 milijardi dolara kada je njen muž umro u 56. godini od raka pankreasa u oktobru 2011. godine.

Uprkos tome što je među najbogatijim Amerikankama, 49-godišnja Lorin je nastavila da živi relativno skromnim životom u kome se pretežno bavi humanitarnim radom.

(Telegraf.rs/ Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA